Drainpure werkt uitstekend tegen een rioollucht in huis door het weghalen van de voorwaarden voor stankproductie. Dat is niet alleen wat wij zeggen, maar ook onze klanten zijn duidelijk tevreden over Drainpure!

Hieronder kunt u een aantal recensies vinden van onze klanten die Drainpure hebben geprobeerd en  de rioollucht in huis hebben opgelost.

Algemene recensies over ons bedrijf kunt u lezen op de website van Kiyoh

 

Overtreft verwachting!

Ik was sceptisch na alle middelen die ik reeds geprobeerd had.
Maar Drainpure werkt voor ons.
De vaatwasser stink niet meer en ook de afvoer van de boiler is geurloos geworden.
Het flesje is klein maar gaar heel lang mee.

Eigenlijk vergeet ik het vaak toe te passen omdat ik niks meer ruik.
Tja dan gaat zo’n flesje natuurlijk wel erg lang mee. 😉

Jiry de Waal

 

Het werkt super!

Had al tijden last van een ‘onverklaarbare’ stank op één van de slaapkmers waar ook een waterafvoer doorheen loopt. Op advies ben ik Drainpure gaan gebruiken, strikt volgens de aanwijzingen. Na twee weken was de stank verdwenen! Nu nog een kwestie van onderhouden met de onderhoudsdosis en we zijn van een vervelend probleem verlost. Heerlijk!

René van Gorp

 

Geen stank meer

Wij hebben een oud huis met op een aantal plekken nog een redelijk gedateerde riolering. Helaas geeft dit regelmatig stank overlast, er hangt dan een vieze rotte eieren lucht in huis. De loodgieter kon niet echt wat vinden dus heb ik dit middeltje maar eens geprobeerd. Nu na twee weken is de stank duidelijk minder, ik hoop dat het uiteindelijk ook helemaal weggaat. Bestelling ging verder prima, had het de volgende dag al in huis.

Van den Boom

 

Rioollucht

Altijd last gehad van rioollucht in de afwasruimte. Op advies van Dutch water tech drainpure gebruikt en tot nu toe erg tevreden over het restultaat. De rioollucht verdween praktisch gelijk na gebruik van Drainpure. Zelfs de afwashulp die alleen op zaterdag komt viel het gelijk op dat de rioollucht was verdwenen. Wij blijven het gebruiken dus!

Couscous&zo

 

Rioollucht in berging

In onze berging zit een putje waar regelmatig een vieze lucht vanaf kwam, waardoor de hele berging stinkt. Ik heb dit product maar eens geprobeerd, het werkte niet meteen maar nu na drie weken is de geur wel echt weg. Voorlopig ben i k dus positief, ik hoop dat het ook blijft werken!

Rosalie Schokkers

 

Drainpure tegen stankoverlast afvoerputje

Regelmatig had in flinke stank overlast van een afvoerputje. Dat afvoerputje zat in een kledingkast waarin ook de ketel hangt.Het putje werd dus weinig gebruikt.
Na advies van Mark ben ik drainpure gaan gebruiken. Ik heb gedoseerd zoals de handleiding aangeeft, en dat is heel weinig. Sinds dien totaal geen last meer van stank. Ben echt verbaast dat bij gebruik van zo weinig druppels, zo goed resultaat behaald wordt. Ik zal het iedereen, die last heeft van zo’n soort probleem, aanraden om drainpure te proberen omdat de kosten laag zijn, het makkelijk in gebruik is en een goed resultaat geeft. Ben hier in prima geadviseerd door Mark

Michel Oosterwaal

 

Werkt prima!

Bij ons stinkt de afvoer bij de wasmachine regelmatig, dus dit middel maar eens een kans gegeven.
De eerste twee weken er wel even aan moeten denken om ook daadwerkelijk regelmatig de dosering te doen, maar daarna is het een keer per week en dat is goed te doen.
Nu na 2 maanden doseren nog steeds geen stank geroken. Wat mij betreft werkt het.

Raymond Vink

 

Product geprobeerd

Drainpure geprobeerd en het werkt inderdaad prima. Na enkele keren druppelen is de stank verdwenen.
Het is gemakkelijk in gebruik. Aanrader!

Ron G

Werkt goed

We hadden een enorme stank die uit het doucheputje kwam en die nu weg is door Drainpure te gebruiken. Ik dacht eerst dat het te mooi was om waar te zijn, maar het werkt echt. Binnen een week al resultaat en nu na drie weken geen stank meer.

Joan L.

Drainpure

Drainpure lijkt te helpen tegen de stank uit de afvoeren. Ben nog voorzichtig met deze uitspraak omdat we nog niet zo erg lang bezig zijn, maar ben optimistisch.
Over jullie website en service ben ik erg positief. Makkelijke website en snelle afhandeling. Geen enkel negatief puntje te vinden.

Piet H.

Rioollucht op zolder

al een hele tijd last van een rioollucht op zolder na het douchen. Aangezien wij op zolder slapen, niet echt fijn! Inmiddels twee weken dagelijks gedruppeld en nu bezig met de `onderhouds`methode….. Ik moet zeggen dat het prima werkt! Erg fijn een relatief eenvoudige oplossing te hebben gevonden voor ons stankprobleem. Bedankt!

Esther

Drainpure kopen?