Rioollucht in huis

Een rioollucht in huis kan uw woongenot aardig verstoren. Niets vervelender dan zo’n vieze lucht in huis of stank in huis. Naast dat de geur vervelend is, is de lucht vaak ook niet echt gezond. Veel gassen die stank veroorzaken zijn gevaarlijk in hoge concentraties. U hoeft echter zich niet meteen grote zorgen te maken. Het komt niet vaak voor dat de concentraties in huis dermate hoog zijn dat dit direct een gevaar voor de gezondheid betekent.

Oorzaken

De oorzaken van de stank in huis zijn divers. Vaak zien we dat deze stank afkomstig is van een afvoerputje. Het afvoerputje van de douche bijvoorbeeld, maar ook een schrob putje in de garage of bijkeuken kan problemen geven. Als het gaat om stank in huis zijn ook de afvoer van de wasmachine en de afvoer van de CV “berucht”.Wanneer u meer wilt lezen over de oorzaken van een rioollucht in huis dan kunt u dat doen op deze pagina.

Oplossingen

Gelukkig zijn er diverse oplossingen beschikbaar. Het is afhankelijk van uw specifieke situatie welk product het best voor u werkt. Bent u bijvoorbeeld aangesloten op het gemeenteriool en komt de stank echt uit een afvoerputje? Dan geeft Drainpure vaak goede resultaten. Hangt de stank meer in een ruimte dan is Drainpure niet de beste oplossing. U kunt dan beter met een product als Bio-septic plus werken. Dit werkt verder het leidingwerk in.

We komen ook regelmatig tegen dat de septic tank stinkt. Dit is dan in huis te ruiken. Het best is het dan om de stank bij de bron aan te pakken; de septic tank zelf. Stank is hier meestal een voorbode van een slechte afvoer. Het betekent daarnaast dat de tank niet goed werkt. Een lozing op bijvoorbeeld het oppervlaktewater is dan ook onnodig vervuilend. Voor problemen met de septic tank zijn Roebic K37 en Roebic K47 zeer geschikt. Deze producten helpen de biologie op orde te krijgen. De septische put zal hierdoor weer beter gaan werken en voor minder stank zorgen.

1 flesje Drainpure

Ruim een jaar van stank af met 1 Drainpure
€14,95

Voordeelpakket Drainpure

Dit voordeel pakket bestaat uit 2 stuks Drainpure
€24,95

Stank afname met behulp van Drainpure