Wat is Zwart Water?

Zwart water is in tegenstelling tot grijs water enkel afkomstig van toiletten. De naam zwart water is afkomstig van de kleur die het water krijgt door het bacterieel rottingsproces in het water. Zwart water komt vaak voor bij mobiele toiletten, maar ook vuilwatertanks van boten en campers.

Hoe voorkom en verhelp ik een vieze lucht in een zwart water tank?

Voor het voorkomen van luchtjes uit de zwart water tank is het belangrijk om de vuilwatertank die het zwarte water opvangt regelmatig te onderhouden. De 100% biologische producten van Roebic bevatten alle ingrediënten om deze luchtjes te verhelpen en te voorkomen. Roebic producten zijn gemaakt op basis van gepatenteerde bacteriën die het slib in de tank afbreken. Daarnaast zijn deze bacteriën aeroob. Dat betekent dat er hier geen rottende lucht bij vrijkomt en de putlucht verholpen kan worden. Deze producten zijn ideaal voor gebruik in vuilwatertanks van bijvoorbeeld boten en campers.

Steeds meer zien we dat producten voor de vuilwatertanks op basis van chemicaliën (zoals Formaldehyde) niet meer geloosd mogen worden op campings, camperplaatsen en kleinere jachthavens. Doordat deze producten bacteriën doden hebben ze een grote invloed op de vaak kleinschalige waterbehandelingssystemen op de campings en camperplaatsen.

Roebic producten zijn zeer effectief, 100% biologisch en bevatten juist micro-organismen welke de bacteriën in deze zuiveringssystemen ondersteunen.

Onze aanbevolen producten voor uw vuilwatertank

Roebic RV & Marine Black Water

Roebic vuilwatertank behandeling “zwart water”: behandeling van vuilwatertanks bij campers en vaartuigen.
Voor slechts €14,95 per stuk!

Roebic RV & Marine Grey Water

Roebic RV & Marine Grey water: voor de behandeling van grijs water tanks bij campers en vaartuigen.
Voor slechts €14,95 per stuk!